Bordeauxindoggin pentuja

Pennut syntyneet 30.6.

7 urosta ja 1 narttu

KAIKKI PENNUT VARATTUNA

Näyttelyssä menestyneistä, laajasti terveytutkituista ja hyväluonteisista vanhemmista.

Molemmat PEVISA tutkittu, käyneet luonnetestissä, hyperkeratoosi vapaaksi testattu, sekä sydämet ja polvet tutkittu terveeksi.

Yhdelle pojista sijoitusmahdollisuus sopivan kodin löytyessä.


Pentuesuunnitelmia vuodelle 2020.

Tiedustelut ja varaukset: Juuli Jokela, 0453403613

Pentu meiltä?

Tarkoituksenani on teettää mahdollisimman terveitä ja rodunomaisia bordeauxindoggeja. Tärkeimpinä kriteereinä terveys ja luonne. Jokainen pentue on suunniteltu niin, että olen valmis jättämään siitä myös itselleni pennun/pentuja. Jokaisesta pentueesta sijoitan tai jätän kotiin vähintään yhden pennun.

Jalostukseen valitsemani koirat ovat terveystutkittuja (hyperkeratoosi, lonkat, kyynärpäät, polvet ja sydän).
Allergiaa tai mitään muitakaan perinnöllisiä sairauksia sairastavia tai luonteeltaan arkoja koiria ei käytetä jalostukseen.
Yksi suurimmista rodun ongelmista on kyynärpään kasvuhäiriöt ja irtopalat, tämän vuoksi en myöskään halua yhdistää kahta kyynärpää 1 tuloksen omaavaa koiraa.
Sukusiitosprosentti mielellään korkeintaan 3%

Vastuullisena kasvattajana valitsen tarkkaan tulevien pentujen kodit ja haastattelen, sekä haluan tavata pennunostaja ehdokkaat ennen virallisten varausten tekemistä. Valmistaudu käymään kasvattajan luona pentujen ollessa 4-5 viikon iässä.

Virallisia varauksia en tee ennen kuin pentua on käyty katsomassa. Alustavia varauksia alan ottamaan pentueen syntymän jälkeen. Etusijalla ovat he jotka ovat pentua kysyneet ja odottaneet jo pidempään.

Toivoisin että kertoisit minkälaiseen kotiin koira olisi tulossa. Miksi juuri bordeauxindoggi? Tai kumpaa sukupuolen edustajaa toivot ja miksi. Minkälaisia odotuksia sinulla on rodulta ja minkälaista elämää haluat/aiot koiran kanssa viettää?

Kyseessä on jättirodun pentu, joka vaatii omistajalta tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta liikunnan, sekä ruokinnan suhteen. Oletko valmis panostamaan siihen?

Pennut luovutan aikasintaan 7 viikon iässä, useaan kertaan madotettuna, eläinlääkärin tarkastamina, Suomen kennelliittoon rekisteröityinä ja kaupat tehdään Suomen kennelliiton virallisilla kaavakkeilla. Mukaasi saat kirjalliset ruokinta ohjeet pentupaketin kera.

Pentujen isä:

FI & NO MVA ROUGEROSANNA READY TO RUMBLE

Lonkat: C/B

Kyynärpäät: 0/0

Polvet: 0/0

Sydän: ei sivuääniä

Luonnetesti: 125 pistettä

Deniro palkittiin vuonna 2019 rodun erikoisnäyttelyn kauneimpana koirana ollen koko näyttelyn Best In Show 2. Sekä vuoden 2017 ja 2018 toiseksi voitokkaimpana suomalaisena bordeauxindoggina. Deniro on myös palkittu 2018 ja 2019 Suomen kauneimpana Suomalaisen kasvattajan kasvattamana koiran Papun kiertopalkinnolla.

17 Suomen näyttelyä ja jokaisesta näyttelystä arvosana ERINOMAINEN ja SA (sertin arvoinen)

Vasemmalla Deniron emä Carmen ja kasvattaja Sassa.

Pentujen emä:

CHIC'S JOY FROZEN WHITE SNOW

Lonkat: C/C

Kyynärpäät: 0/1

Polvet: 0/0

Sydän: ei sivuääniä

Luonnetesti: 155 pistettä

Näyttelystä:

Kansainvälinen muotovalio

Pohjoismaiden muotovalio

Suomen, Ruotsin, Norjan ja Viron muotovalio

Tallinna Winner 2018

Helsingin juniorivoittaja 2016