PLANNED LITTERS

Ei pentuja suunniteilla tällä hetkellä.Pentu meiltä?

Tarkoituksenani on teettää mahdollisimman terveitä ja rodunomaisia bordeauxindoggeja. Tärkeimpinä kriteereinä terveys ja luonne. Jokainen pentue on suunniteltu niin, että olen valmis jättämään siitä myös itselleni pennun/pentuja. Jokaisesta pentueesta sijoitan tai jätän kotiin vähintään yhden pennun.

  • Jalostukseen valitsemani koirat ovat terveystutkittuja (hyperkeratoosi, lonkat, kyynärpäät, mielellään myös polvet ja sydän).
  • Allergiaa tai mitään muitakaan perinnöllisiä sairauksia sairastavia tai luonteeltaan arkoja koiria ei käytetä jalostukseen.
  • Yksi suurimmista rodun ongelmista on kyynärpään kasvuhäiriöt ja irtopalat, tämän vuoksi en myöskään halua yhdistää kahta kyynärpää 1 tuloksen omaavaa koiraa.
  • Sukusiitosprosentti mielellään korkeintaan 3%

Vastuullisena kasvattajana valitsen tarkkaan tulevien pentujen kodit ja haastattelen, sekä haluan tavata pennunostaja ehdokkaat ennen virallisten varausten tekemistä. Valmistaudu käymään kasvattajan luona pentujen ollessa 4-5 viikon iässä.

Virallisia varauksia en tee ennen kuin pentua on käyty katsomassa. Alustavia varauksia alan ottamaan pentueen syntymän jälkeen. Etusijalla ovat he jotka ovat pentua kysyneet ja odottaneet jo pidempään.

Toivoisin että kertoisit minkälaiseen kotiin koira olisi tulossa. Miksi juuri bordeauxindoggi? Tai kumpaa sukupuolen edustajaa toivot ja miksi. Minkälaisia odotuksia sinulla on rodulta ja minkälaista elämää haluat/aiot koiran kanssa viettää?

Kyseessä on jättirodun pentu, joka vaatii omistajalta tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta liikunnan, sekä ruokinnan suhteen. Oletko valmis panostamaan siihen?

Pennut luovutan aikasintaan 7 viikon iässä, useaan kertaan madotettuna, eläinlääkärin tarkastamina, Suomen kennelliittoon rekisteröityinä ja kaupat tehdään Suomen kennelliiton virallisilla kaavakkeilla. Mukaasi saat kirjalliset ruokinta ohjeet pentupaketin kera.

Pennun hinta on 2200 euroa.

Pennun hinnasta saat 200 euron alennuksen kun lupaudut tutkituttamaan koiran 18kk iässä lonkkien ja kyynärpäiden osalta.
Rodun kannalta olisi hyvä saada mahdollisimman paljon koiria kuville ja minulle kasvattajana on tärkeää tietää kuinka olen yhdistelmässäni onnistunut.

Lisäksi liitän kaikki kasvattien omistajat Bullmastiffit & Mastiffit Ry:n jäseniksi, johon kuuluu vuoden jäsenyys ja rotuyhdistyksen lehti.

Kennel Villitytön

Pentue suunnitteilla 2020.

Kysy lisää Juha Jokela 0400152726